×

Kontakt os

Om os

Hjem> Om os

Om KIMOVores produktkategorier

Chitsuruya Enterprise blev etableret i januar 1996, afhængigt af udsøgte naturressourcer til at købe og fremstille overlegne produkter. Nu giver vi ristet tang, soya sovs og andre relaterede tangprodukter.

Indgåelse af partnerskab med japanske Fujimasa Co., Ltd. i marts 2001 og dannede Nantong ChitsuruFoods Co., Ltd. For at stræbe efter at komme ind på det internationale marked, baseret på originale produkter, introducerer vi verdens avanceret specialiseret udstyr og udvikler konstant nyt og forbedret Nantong Chitsuru Foods er specialiseret i fremstilling af tang, krydderier (sojasovs, eddike, mirin, nudelsauce, barbecuesauce...), wasabi, sushi ingefær og serier af japanske fødevareprodukter. fødevarer.

I øjeblikket er Chitsuruya, Senetsu & Edozen produkter blevet udviklet mere end 100 typer produkter og eksporteret til mere end 30 lande. Virksomheden har også vedtaget BRC, HACCP & ISO 9001 internationale kvalitetscertifikater.

"

Vi bestræber os på at gøre det til en rimelig pris for forbrugeren uden at gå på kompromis med kvaliteten og opretholder altid et højt niveau af kundeservice.

EksportsituationGlobalt marked

I øjeblikket er Chitsuruya, Senetsu & Edozen produkter blevet udviklet mere end 100 typer produkter og eksporteret til mere end 30 lande. Som omfatter Kina, Rusland, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesien, Singapore, Australien, Tyrkiet, Spanien, Frankrig , Ukraine, Egypten, Luxembourg, Canada, USA, Brasilien, Argentina, Sydafrika ...

Globalt marked

50+ eksport
lande og regioner

Produkter er blevet leveret til mere end 50 lande og regioner rundt om i verden

Ministeriet for udenrigshandelKontormiljø

Vi har vores eget handelsselskab - Nantong Qianhui Trading Co Ltd, med hovedkontor i en forretningskontorbygning i centrum af Nantong, Jiangsu-provinsen. Vores professionelle team leverer 7*24 timers online service.

Kontormiljø

Vores oprindelseBrandhistorie

"

Oprindelsen af ​​'chitsuruya': LvSi, tangens fødested, eksperimentet med tangdyrkning var vellykket i LvSi i 1973.

LvSi blev også kaldt 'crance city' - legenden var, at dongbin var kommet med kranen fire gange, og dette sted er blevet kaldt 'LvSi' (Lv, fire gange) siden da. Fordi vores mærke blev født i LvSi, kombineret med vores virksomheds udviklingsretning, baseret på japansk køkken, blev den japanske udtale souds adopteret som vores mærke, 'chitsuruya'.

"

Oprindelsen af ​​"WARAKU": For at diversificere produktet, skabte vi mærket "WARAKU".

Oprindelsen af ​​"SENETSU": Lederen af ​​virksomheden ønsker, at vores virksomhed udvikler sig konstant, vi skabte "SENETSU"-mærket for at klare vores retning.

Oprindelsen af ​​"EDOZEN": Ifølge historien, oprindelsesstedet for tangen kaldet "EDO", som er Tokyo nu. Men vi søgte i optagelsen, under Ming-dynastiet blev nori allerede dyrket i Kina. Så vi fokuserede på rækkefølgen af ​​den tidslinje for at skabe mærket "EDOZEN", hvilket betyder, at forekomsten af ​​tang (nori) er før Edo-perioden.

certifikatHvilke certificeringer
har vi

Fabrikken har et komplet udvalg af internationale certificeringer, herunder HACCP, BRC, ISO9001, SEDEX, FDA, IBL og andre. Produkterne er Halal- og Kosher-certificerede. Emballagen er FSC miljøcertificeret.

top top