×

Kontakt os

Hjem> Nyheder

Saucy Surprises: En smagfuld rejse med vores sauceforsendelse!

Tid: 2024-01-19 Hits: 36

At begive sig ud på et kulinarisk eventyr er lige blevet mere spændende, da vi løfter sløret for glæden ved at modtage vores lækre sauce-forsendelse! Forbered jer på et udbrud af smag, der vil løfte dine måltider til nye højder.

Mød showets stjerne – vores signatursauce SASHIMI SOJASAUCE og SHIRAGIKU Eddike. Denne sauce er lavet med en blanding af førsteklasses ingredienser og lover en smagssymfoni, der er både unik og uimodståelig. Hvis du elsker laks, dette soya sovs vil forstærke smagen af ​​sashimi. Fra syrlige drejninger til salte noter, gør dig klar til at friste dine smagsløg. Hvis du er en sushi-fanatiker, vil shiragiku-eddike også være et godt valg for dig

1

18L ekstra stor emballage til catering, ved hjælp af BIB blød pose, hvor saucen ikke let lækker. Yderkassen er lavet af robust dobbelt bølgepap og har vores logo CHITSURUYA trykt på den.

2

Vores sauceforsendelse er mere end blot en levering; det er et løfte, der holdes. Vi eskorteres af professionelt internationalt logistik- og transportfirma.

3

Klar til at tage på din legende rejse? Besøg vores hjemmeside for at lære mere om saucerne, afgiv engrosordren. Forbedre dine måltider med perfekt madlavning!

For detaljer kontakt venligst: Noelle

E-mail: [e-mail beskyttet]


Forrige: Ingen

Næste: Canton Fair

top top