×

Kontakt os

Soya sovs

Hjem> Produkter > Soya sovs

Velkommen til chitsuru foods, en førende leverandør og producent af sojasauce.

Sojasauce er en fast bestanddel af det orientalske køkken. Sojasauce giver smag til mange retter, både i madlavningen og ved bordet. Fremstillet af sojabønner, hvede og salt som er gæret i flere måneder. Sojasauce i japansk stil har en rig aroma og en salt, subtil og kompleks smag.

Om KIMOVores sojasovsprodukter

Vi tilbyder en række forskellige sojasovs, herunder sushisauce, sojasovs til æg, mindre saltsovs, sød sojasovs osv. Hver type har sin egen unikke smag. Vi kan også ændre smagen efter kundens præference.

Hvem er viEn historie fra producenten af ​​sojasauce

Chitsuruya-mærket sojasovs begyndte at sælge i EU og Asien marked i 2001. I årevis Chitsuru fødevarer, er dedikeret til fremstilling af førsteklasses japansk stil sojasovs. For at give den førsteklasses sojasovs til den konkurrencedygtige pris, nyder vi godt omdømme over hele verden.

Mere informationSpecifikation og MOQ

Sojasovs er et af de mest kendte krydderier i det japanske køkken. Den mest populære pakningsstørrelse til kommerciel er 18L.

Navn TYPE HS kode Emballeringsspecifikation L/ctn MOQ
SOYA SOVS normal 2103100000 HAGESMÆK 18/ctn 200
SOYA SOVS mindre salt 2103100000 HAGESMÆK 18/ctn 200
SOYA SOVS sashimi 2103100000 HAGESMÆK 18/ctn 200
SOYA SOVS sød 2103100000 HAGESMÆK 18/ctn 200

Professionel producentVores avancerede produktionsproces

Chitsuru fødevarer er den vigtigste mission og ansvar for en produktionsvirksomhed.

KvalitetskontrolVi kontrollerer kvaliteten af ​​hvert stykke sojasauce

Virksomheden er i nøje overensstemmelse med HACCP kvalitetsstyringssystem standarder for gennemførelsen af ​​produktionen, streng kontrol af centrale kontrolpunkter.

  • Fremstilling af Distiller's Yeast
  • Fermentation
  • sterilisation
  • 5
Levering Levering

Indhentning og pakningLevering

Vores nærmeste havne er Nantong Port og Shanghai Port. Vi har samarbejdet med det mest professionelle lokale fødevare-internationale speditionsfirma i mere end 20 år, og vi kan udføre opgaverne som lastning og transport ombord til tiden for at sikre, at varerne ankommer til havnen sikkert og til tiden.

Indhentning og pakningPakning

Vores produkter emballeres i overensstemmelse med ensartede standarder, fra inderpose til yderkasse ved hjælp af højkvalitets emballagematerialer for at sikre, at varerne leveres til kunderne med et godt emballageudseende og ingen skader på varerne.