×

Kontakt os

Krydret sovs

Hjem> Produkter > Krydret sovs

Velkommen til chitsuru fødevarer, en førende krydret sauce leverandør og producent.

Krydret sauce også kendt som Unagi sauce, mirin, teriyaki sauce, BBQ sauce. Det er lavet ved at tilsætte sojasovs med forskellige ingredienser, give os en anden smag.

Om KIMOVores krydrede sauceprodukter

Vi tilbyder en række krydrede sauceprodukter, herunder unagi sauce, teriyaki sauce, hon mirin, mirin fuu. Unagi sauce kan bruges som dipsauce til denne japanske ret af grillet ål. Forskellen mellem hon mirin og mirin fuu er, om den indeholder alkohol.

Hvem er viEn krydret sauce producent historie

Chitsuruya-mærket krydret sauce begyndte at sælge på EU- og Asien-markedet i 2001. I årevis er Chitsuru-fødevarer dedikeret til fremstilling af førsteklasses krydret sauce i japansk stil. For at give den slags krydret sauce til en konkurrencedygtig pris, nyder vi godt omdømme over hele verden.

Mere informationSpecifikation og MOQ

Krydret sauce er en af ​​de mest kendte krydderier i det japanske køkken. Den mest populære pakningsstørrelse til kommerciel er 1.8L.

Navn TYPE HS kode Emballeringsspecifikation L/ctn MOQ
Unagi sauce sød 2103909000 KÆLEDYR 1.8L*6/ctn 100
Teriyaki sauce sød 2103909000 KÆLEDYR 1.8L*6/ctn 100
BBQ sauce sød 2103909000 KÆLEDYR 1.8L*6/ctn 100
Mirin Fuu sød 2103909000 HAGESMÆK 18/ctn 200

Krydret sauceAnvendelsesscenario

Chitsuru Foods kan tilbyde slags krydrede saucer.

Vi kontrollerer kvaliteten af ​​hvert stykke krydret sauce

Virksomheden er i nøje overensstemmelse med HACCP kvalitetsstyringssystem standarder for gennemførelsen af ​​produktionen, streng kontrol af centrale kontrolpunkter.

  • sterilisation
  • Varm påfyldning
Levering Levering

Indhentning og pakningLevering

Vores nærmeste havne er Nantong Port og Shanghai Port. Vi har samarbejdet med det mest professionelle lokale fødevare-internationale speditionsfirma i mere end 20 år, og vi kan udføre opgaverne som lastning og transport ombord til tiden for at sikre, at varerne ankommer til havnen sikkert og til tiden.

Indhentning og pakningPakning

Vores produkter emballeres i overensstemmelse med ensartede standarder, fra inderpose til yderkasse ved hjælp af højkvalitets emballagematerialer for at sikre, at varerne leveres til kunderne med et godt emballageudseende og ingen skader på varerne.