×

Kontakt os

Eddike

Hjem> Produkter > Eddike

Velkommen til chitsuru fødevarer, en førende eddikeleverandør og -producent.

Eddike er en fast bestanddel af det japanske køkken. Eddike giver smag til mange retter, både i madlavningen og ved bordet. Sushieddike har en rig aroma og en sød i sushirisene.

Om KIMOVores eddikeprodukter

Vi tilbyder en række eddikeprodukter, herunder sushieddike, riseddike, sort eddike og brun riseddike. Hver type kan være egnet til forskellige retter og præferencer. Sushieddike som regel som dipsauce til sushi. Riseddike normalt som krydderi i madlavning. Sort eddike kan bruges som både dressing og dipsauce. Brun riseddike indtages ofte med honning som et sundhedstilskud.

Hvem er viEn eddikeproducentens historie

Chitsuruya mærke eddike begyndte at sælge i EU og Asien marked i 2001. I årevis Chitsuru fødevarer, er dedikeret til fremstilling af premium sushi eddike. For at give den førsteklasses eddike til den konkurrencedygtige pris, nyder vi godt omdømme over hele verden.

Mere informationSpecifikation og MOQ

Eddike er et af de mest kendte krydderier i det japanske køkken. Den mest populære pakningsstørrelse til kommerciel er 18L.

Navn TYPE HS kode Emballeringsspecifikation L/ctn MOQ
Eddike ris eddike 2209000000 HAGESMÆK 18L/ctn 200
Eddike ris eddike 2209000000 HAGESMÆK 18L/ctn 200

Professionel producentVores avancerede produktionsproces

Chitsuru fødevarer er den vigtigste mission og ansvar for en produktionsvirksomhed.

KvalitetskontrolVi kontrollerer kvaliteten af ​​hvert stykke eddike

Virksomheden er i nøje overensstemmelse med HACCP kvalitetsstyringssystem standarder for gennemførelsen af ​​produktionen, streng kontrol af centrale kontrolpunkter.

Levering Levering

Indhentning og pakningLevering

Vores nærmeste havne er Nantong Port og Shanghai Port. Vi har samarbejdet med det mest professionelle lokale fødevare-internationale speditionsfirma i mere end 20 år, og vi kan udføre opgaverne som lastning og transport ombord til tiden for at sikre, at varerne ankommer til havnen sikkert og til tiden.

Indhentning og pakningPakning

Vores produkter emballeres i overensstemmelse med ensartede standarder, fra inderpose til yderkasse ved hjælp af højkvalitets emballagematerialer for at sikre, at varerne leveres til kunderne med et godt emballageudseende og ingen skader på varerne.